Word vrijwilliger bij Oikonde

Zoekertje: klussen en/of uitstappen maken

D. is een sociale 40-er met een lichte mentale beperking. Hij woont sinds kort alleen en kan nog wat hulp gebruiken bij het in orde zetten van de woonst. Hij trekt er ook graag op uit en zoekt een compagnon om samen met hem leuke uitstapjes te doen. Vbn. naar de markt, naar zee, naar Bokrijk,… We zijn op zoek naar een vrijwilliger die hem kan helpen met wat praktische klusjes én een vrijwilliger (al dan niet dezelfde) die graag samen met hem op stap wil gaan.

Zoekertje: eenzaamheid doorbreken

L. is een normaal begaafde vrouw van 61 jaar met autisme. Ze woont zelfstandig en kan rekenen op ondersteuning van haar netwerk. Toch voelt ze zich vaak wat eenzaam en zou ze graag iemand leren kennen die samen met haar een keer wat wil wandelen, iets wil gaan drinken, naar de markt gaan,… Geen grootse activiteiten, gewoon een keer het huis uit. L. is een aangename vrouw die graag vertelt. L. woont in Londerzeel.

Zoekertje: kokkerellen

L. is een 50-jarige vrouw met een licht mentale beperking uit Putte. Ze houdt van kokkerellen, maar vindt het niet makkelijk om altijd gezond te koken.  We zijn op zoek naar een vrijwilliger die haar regelmatig wil helpen bij het bereiden van een gezonde maaltijd.

Interesse om vrijwilliger te worden?

Stuur dan een mailtje naar mich.demol@oikonde.org!